Симнете ја нашата Андроид апликација

Ангела Лин - Пред да ја земам вакцината имав многу добар живот

Ангела Лин - Пред да ја земам вакцината имав многу добар живот

На 13.01.2021 објавивме напис со наслов

Шокантно видео од оштетено лице од вакцина, кружи по социјалните мрежи 

Во видеото, кој го снимил нејзиниот син, и беше жртва на цензура од страна на Фејсбук, можевте да ја видете неговата мајка Ангела Лин како се тресе по целото тело.

По повеќе од еден месец разбравме дека станува збор за 45-годишната жена Ангела Лин.

Во нејзиното ново видео сега таа самата дава повеќе детали што и се случило по неколку дена одкако ја примила вакцината, погледнете сами.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА