Симнете ја нашата Андроид апликација

Американски доктор за „вакцинацијата“:  Fuck Your Vaccine!

Американски доктор за „вакцинацијата“: Fuck Your Vaccine!

„Долго време размислував како да го ставам поубаво тоа што ќе го кажам, но ... Fuck Your Vaccine!

Ако мислите дека овие компании се грижат нешто за вашето здравје, тогаш сте проклето наивни. Тие обрнуваат внимание само на две работи: на нивните профити и на нивните акционери ...
Ова е истата индустрија што ни донесе „епидемија на лекови против болки“ и уби илјадници - за нивните милијарди („трилиони“). Сега станува збор за трилиони профит без да сносат никаква одговорност. Тие дури нема да кажат „упс“ кога работите ќе тргнат наопаку.

Значи, ако сакате да бидете дел од нивниот мал експеримент ... само продолжете ...

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА