Американскиот пилот Коди Флинт: Вакцната ми го сврте целиот живот наопаку

Американскиот пилот Коди Флинт: Вакцната ми го сврте целиот живот наопаку

Коди Флинт има 34 години. До неодамна работеше како земјоделски пилот. Има петнаесетгодишно искуство во летање. Како и многу други луѓе, Коди ја доби вакцината на Фајзер минатата година.

Тој чекаше 48 часа, а потоа отиде на лет, но сето тоа беше погрешно. Тој добил силна главоболка, „како да му експлодирала бомба во главата“

Тој веќе не можел правилно да ги движи рацете и нозете, па дури и се онесвестил. Чудо е што успеал да го приземји својот авион. Во секој случај, не може да се сети како го направи тоа.

Флинт, исто така, страда од зголемен интракранијален притисок, притисок во внатрешноста на черепот. Покрај тоа, течноста влегува во неговиот череп. Можеби никогаш повеќе нема да лета.

„Вакцинацијата целосно ми го уништи животот“, рече Флинт во шоуто „Сту Питерс“. Често чувствува вртоглавица. Кога вози надвор од својот двор, мора да застане на крајот од патеката за да одмори. „Може да се случи 10 пати на ден, но може да се случи и 50 пати на ден. „Тоа го преврте целиот мој живот наопаку“.

Пилотот исто така изјави дека Фајзер поминал 20 години обидувајќи се да ја направи гРНК вакцината  безбедна. „Но, го уби секое животно на кое му беше дадено. Но, дали би можеле да го усовршат за осум месеци? Не ме терајте да се смеам“.

На прашањето зошто се вакцинирал, Флинт одговори: „Бев лековерен, бев наивен. Најглупавата грешка во мојот живот“.

Тој продолжи и рече дека десетици, можеби повеќе од 100, пилоти починале веднаш по инјекцијата. „Илјадници и илјадници други страдаат од несакани ефекти, но не се осмелувале да зборуваат за тоа.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА