Симнете ја нашата Андроид апликација

Австралија станува најголемиот затвор во светот

Австралија станува најголемиот затвор во светот

Властите во Австралија „препорачуваат“ луѓето да престанат да зборуваат со соседите и другите, дури и ако носат маска

Веројатно тие сакаат да воведат целосна изолација на луѓето преку страв, за да не можат да се вмрежат, разменуваат знаење и заеднички да преземат акција против апсолутното лудило што избувна во Австралија. Неверојатно е што се случува!

Австралија сега наликува како некогашниот затвор Алкатраз!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА