ГЛОБАЛНИ ВЕСТИ

Европскиот суд за човекови права дава зелено светло за задолжителна вакцинација

Првпат Европскиот суд за човекови права се занимава со прашањето за задолжителна вакцинација. Според Европскиот суд за човекови права, задолжителните вакцинации се во „најдобар интерес“ на општеството.   Според експертите, пресудата може да игра улога...

Читај повеќе

НАЈЧИТАНО

УДАРНИ ВЕСТИ

ИБМ соработуваше со Хитлер, сега прави пасоши за вакцинации! Зошто е тоа крајно опасно!

Поранешната советничка на Клинтон, и авторка Наоми Волф предупредува дека условите за пасошите за вакцинација ќе значат „крај на човековата слобода на Запад“.   ИБМ (IBM) се здружи со производителот на вакцини Модерна за развој...

Читај повеќе

БЕЗ ЦЕНЗУРА

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ

АГЕНДА 2030

ИЗЈАВИ

ФАКТ ИЛИ ФИКЦИЈА?

ЗДРАВЈЕ

Бебињата изложени на поголемо ниво на флуорид имаат пониски резултати на тестовите за интелигенција

Новиот систематски преглед на сите објавени студии за проценка на потенцијалната невротоксичност на флуорот откри дека хемикалијата „претставува закана за...

Читај повеќе

ПОСТАРИ ОБЈАВИ