Ексклузивно - ЕУ во студија го најавува сатанскиот жиг - Микрочипови за работниците

Последниот „Теорија на заговор“ кој во блиска иднина ќе стани реалност, и сега што правиме со сите оние кои се исмејуваа во минатото??? Сега е официјално, студија објавена за миркочипирање на работниците на официјалната веб-страница на ЕУ, објаснува кои се пречките за воведување на  (белегот...

Читај повеќе

НАЈЧИТАНО

ГЛОБАЛНИ ВЕСТИ

УДАРНИ ВЕСТИ

БЛИЦ ВЕСТИ

ПОЧИНАТИ ПО ВАКЦИНАЦИЈА

Диего Армандо Монтиел: 25-годишен аргентински фудбалер почина неколку месеци откако ја прими вакцината против Ковид-19

Аргентинскиот фудбалер Диего Армандо Монтиел почина на 25-годишна возраст како последица на фулминантен менингитис Монтиел беше примен на интензивна нега...

ЗДРАВЈЕ

ПОСТАРИ ОБЈАВИ